Manisa’nın Turgutlu ilçesinde geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan İnTurgutlu dergisi 1. Yılını düzenlediği kokteyle kutladı.
Pekdemir Turgutlu Alışveriş Merkezinde düzenlenen kokteyle Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Yeni Turgutlu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sertaç Akkul, Oda ve Şube Başkanları, Kurum Müdürleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.
İnTurgutlu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Uyar’ın selamlama konuşması ile başlayan etkinlikte, Uyar katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti ve çıktıkları bu zorlu yolda desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ise Turgutlu’da oldukça güçlü bir yerel basının olduğunu belirttiği konuşmasında İnTurgutlu dergisinin de önemli bir konumda olduğunu açıkladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise herkesin kısa süreli olarak gördüğü bir dergi olarak yola başlayan İnTurgutlu uzun solukluluğu yakalamış oldu. Umuyorum nice kuruluş yıllarında tekrar biraraya geliriz dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında İnTurgutlu Dergisi tarafından kendilerine destek verenlere bir plaket takdim edildi. Plaket alanlar birlikte fotoğraf çekildikten sonra 1. Yıl pastasını kesti.